szplin
Vale Tudo Open
Ładny ten Peugeot.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ładny ten Peugeot.
![]()
Nowe beemki też niczego sobie.
Kurde niby tak, ale na żywo jebane czołgi robią dobre wrażenie, przynajmniej na mnie.
Tylko w czarnym kolorze ten szpetny ryj nie rzuca się w oczy. Reszta sylwetki bardzo poprawna w segmencie limuzyn.Kurde niby tak, ale na żywo jebane czołgi robią dobre wrażenie, przynajmniej na mnie.
No w takim to czuć piniądzTylko w czarnym kolorze ten szpetny ryj nie rzuca się w oczy. Reszta sylwetki bardzo poprawna w segmencie limuzyn.
Brałbym jednak to tylko w ciemnym kolorze. View attachment 120261
Mistrzowie painta w natarciu. Zobacz łuk przy drzwiach i połączenie słupka Bugatti z białą blachą starocia. Choć trzeba przyznać że wygląda dużo lepiej niż obrzydliwy oryginał.
To jest przerobiona WołgaMistrzowie painta w natarciu. Zobacz łuk przy drzwiach i połączenie słupka Bugatti z białą blachą starocia. Choć trzeba przyznać że wygląda dużo lepiej niż obrzydliwy oryginał.
A na serio to byś śmigał jak pojebion.
Straszna jest ta beemka, wygląda jak z Korei
Skrzywdzili Cię na tylnym?Jedyna prawilna wołga
![]()
Z dupą od bugattiTo jest przerobiona Wołga
Na szczęście nie moje czasy ale zapewne niejeden po przejażdżce gubił kartofle.Skrzywdzili Cię na tylnym?
Z dupą przerobioną by wyglądała jak bugatti. Jakieś bebechy od BMW pod maskę wpakowaliZ dupą od bugatti
Co gubił?Na szczęście nie moje czasy ale zapewne niejeden po przejażdżce gubił kartofle.
GruzCo gubił?
PyryCo gubił?
Pyry z gzikiemCo gubił?
Jeden z ciekawszych modeli europejskich lat 90. Lotus Omega czyli jak zrobić supersamochód z opla.
![]()
Lotus Omega – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org
Gdzie z tym