konto_zablokowane
WSOF Middleweight
Tam masz taki przycisk
Kliknij goCode:[ ]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tam masz taki przycisk
Kliknij goCode:[ ]

Gdybyś miał premium to nie byłoby takich problemówKażdy wyrzucony link yt wyświetla mi się w ten sposób, czy ktoś ma jeszcze taki problem?
View attachment 132596

Tez mam od kilku dni, jeszcze na to nie patrzyłem, ale to nie jestm problem "silnika forum" ale coś yt zmienił.Każdy wyrzucony link yt wyświetla mi się w ten sposób, czy ktoś ma jeszcze taki problem?
View attachment 132596
Tez mam od kilku dni, jeszcze na to nie patrzyłem, ale to nie jestm problem "silnika forum" ale coś yt zmienił.
I confirmed this issue. The problem is that YouTube asks all clients (embed youtube players) to send HTTP Referer header.
YouTube official doc: https://developers.google.com/youtu...ty#youtube-embedded-player-and-video-playback
Adding an iframe of youtube url in a web page, you can see Chrome does send Referer for youtube embed url in DevTools network panel. And it works.
But the same way in an extension page, Chrome doesn't send Referer header with the youtube url. So it shows 153 error in the youtube player.
groups.google.com
jak kocha to poczeka..jeszcze na to nie patrzyłem

Też dziś macie problem z wczytywaniem forum ?

ryt działa po ostatniej orce...Jak przeładuje to wchodzi. Ale pierwsza próba przy otwarciu nowej karty, przez cały dzień:
View attachment 135040

Od kilku dniTeż dziś macie problem z wczytywaniem forum ?
Musisz kupić konto premium a w ostateczności zmień bebechyJak przeładuje to wchodzi. Ale pierwsza próba przy otwarciu nowej karty, przez cały dzień:
View attachment 135040
Mam obśrupaną marchewę i u mnie wszystko działa.

Cały czas jest z tym problemTeż dziś macie problem z wczytywaniem forum ?
Moze to AI Cię atakuje?Cały czas jest z tym problem

bo usunal cwaniaczek, ale cytat pozostalNie widzę postów niektórych użytkowników. Np. użytkownika @Rado. Gdy ktoś Go zacytuje to widzę ale gdy próbuję przejść do tego posta to wyskakuje mi coś takiego. W ignorach go nie mam.View attachment 135911