Bambo
UFC Bantamweight
on mi pomaga w piwach, ja mu w whisky, no ale jeszcze nie pytal, ale ma zamiar

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Możesz mu jeszcze pomóc przy wyborze i sposobie parzenia kawy, panie baristo.piwny koneser, fajnie miec takiego na pokladzie w pracy
Butelkowe Pinta CIPA TO GO - Bush ANUS
Ostatnio pisałem, że lepiej smakują mi krafty z puszki. No to mamy wyjątek. Butelkowe Pinta IPA TO GO - Bush (AUS IPA) oraz Grower (NZ IPA).
Złoto![]()
Spróbuj tych. Nie zawiedziesz się.przeraża mnie ilość tych oznaczeń, ogolnie pilem 5 pint i zadna nie byla jakas wyjatkowa, nie wiem czy jest sens zebym dalej zaufal tej marce
a tych o ktorych pisales nie pilem
Spróbuj tych. Nie zawiedziesz się.
Soczyste, owocowe. W tej serii Pinty jest jeszcze Honk i Local, ale ich nie piłem. W porównaniu do tych Pint co wstawiałes ostatnio, to te mi dużo bardziej smakują. Czekam na promke w Lidlu to się zatowaruje (o ile jeszcze będą dostępne te akurat piwa).Jakie one sa
Z tej serii sprawdź sobie jeszcze Cold IPA. Bardzo pijalnie, treściwe i pełne cytrusowej goryczki, idealny daily dramSoczyste, owocowe. W tej serii Pinty jest jeszcze Honk i Local, ale ich nie piłem. W porównaniu do tych Pint co wstawiałes ostatnio, to te mi dużo bardziej smakują. Czekam na promke w Lidlu to się zatowaruje (o ile jeszcze będą dostępne te akurat piwa).
Masz na myśli to?Z tej serii sprawdź sobie jeszcze Cold IPA. Bardzo pijalnie, treściwe i pełne cytrusowej goryczki, idealny daily dram
Mówiłem o tym, ale możliwe, że to jest to samo
wyjątkowej klasy gówno, wylałem do zlewu po kilku łykach
Ja lubię stouty i lubię kokosowe produkty, ale dla mnie smak tego piwa to drugorzędna sprawa. Jaram się tą puszkąwyjątkowej klasy gówno, wylałem do zlewu po kilku łykach
nie wiem czego ja się spodziewałem po kokosowym stoucie, lepiej było kupić żubra
Możesz mu jeszcze pomóc przy wyborze i sposobie parzenia kawy, panie baristo.
Co do whisky
Jack Danielsow
Domyślałem się ale na to zwykły piwosz, nie znam się.Jack to nie whisky.
![]()
Domyślałem się ale na to zwykły piwosz, nie znam się.
Swego czasu trafiały mi się różne whisky w dobrej cenie i sprzedawałem dalej, 90% ludzi chciała Jacka mimo że w tej samej cenie był np Jameson ( ktoś mi kiedyś powiedział, że z tych tanich jest najlepsza) i kilka innych droższych.
A tak z ciekawości, od jakich marek się Whisky zaczyna?
Lo kurwa panie.. to w tym sensie pisałeś.W skrócie.
Whisky i whiskey różni sposób produkcji.
Whisky pochodzi że Szkocji a Whiskey z Irlandii.
Lo kurwa panie.. to w tym sensie pisałeś.
Dobrze wiedzieć bo dla mnie do teraz to był jeden pies..
Ale człowiek się uczy całe życie
Dobrze że są prostsze rzeczy w życiu i prąd pochodzi z gniazdka a szynka ze sklepu.
Dobra ?Zawsze jest czas na naukę.
Właśnie sączę tą Tullamore Dew 12
![]()
Dobra ?
A polecasz z czymś czy tylko czystą wchodzi w grę ?Niezła.
Ale nie jestem obiektywny bo lubię te irlandzkie i amerykańskie.
tę Tullamore Dew 12
Zawsze jest czas na naukę.
![]()
A polecasz z czymś czy tylko czystą wchodzi w grę ?
wyjątkowej klasy gówno, wylałem do zlewu po kilku łykach
nie wiem czego ja się spodziewałem po kokosowym stoucie, lepiej było kupić żubra
Ja robiłem kiedyś taką listę i po ok 500 pozycjach stwierdziłem że to strata czasuI kolejne nowe zdobycze na kolejny weekend z lidla.
Szybko to idzie z tymi piwami :)
Z whisk(e)y to się okrutnie wlekło.
Te pogrubione to piwa ktore stoja na polce i beda testowane na weekend
Browar Brokreacja – Foggy Ipa Browar Geneza – American Ipa Browar Nepomucen – Forest Ipa Browar Nepomucen – DDH Hazy Ipa Browar Nepomucen – Hazy Ipa (USA Idaho State – Idaho7, Centennial & Mosaic) Browar Pinta – American Ipa Browar Pinta – Brut Ipa ( Ipa To Go – Draft ) Browar Pinta – Hazy Ipa Browar Pinta – New Zeland Ipa Browar Pinta – West Coast Ipa Browar Piwne Podziemie – California Ipa (California Banger) Browar Piwne Podziemie – Hop Heavy Ipa (Chmielokrata Książęcy) Browar Piwne Podziemie – Hop Heavy Ipa (Chmielokrata Superdelic) Browar Piwne Podziemie – Hop Heavy Ipa (Chmielokrata Zibi) Browar Piwne Podziemie – New England Ipa (Dr. Hazy #4 Citra x Citra Incognito x Nelson Sauvin) Browar Piwne Podziemie – New England Ipa (Dr. Hazy #5 Amora Preta x Książęcy) Browar Piwne Podziemie – New England Ipa (Dr. Hazy #6 El Dorado x Idaho#7 x Krush) Browar Stu Mostów – American Ipa Browar Stu Mostów – New England Ipa Browar Za Miastem – American Ipa Browar Złoty Pies – New Zeland Ipa Funky Fluid – Vermont Ipa (Game Over Warp – El Dorado & Citra & Mosaic) Funky Fluid – Vermont Ipa (Felicity - HBC 630 & Mosaic ) Funky Fluid – West Coast Ipa (Game Over Hadouken - Tajheke & Cascade NZ)
Oprócz tej listy zapisuje sobie oczywiście te, które mi smakowaly.
Tyle tego jest, że idzie się pogubić w tym bez takich notatek.
Ja robiłem kiedyś taką listę i po ok 500 pozycjach stwierdziłem że to strata czasu![]()
Problem jest taki, że jest taki przemiał, że nawet jak sobie takie oznaczysz to długo na półkach może nie postać :) najlepiej chyba wybrać sobie jakieś kilka ulubionych gatunków i firm i od nich kupować.500 pozycjach... wariat
Mi sie juz odechciewa i mam zamiar wkrotce wybrac sobie swoje ulubione, ktore konsekwentnie zaznaczam i je pić wyłącznie
Nie bede wyszukiwal nie wiadomo gdzie jesli juz sa takie ktore mi bardzo dobrze wchodza i o to chodzilo ^^
Problem jest taki, że jest taki przemiał, że nawet jak sobie takie oznaczysz to długo na półkach może nie postać :) najlepiej chyba wybrać sobie jakieś kilka ulubionych gatunków i firm i od nich kupować.