Starvin' Marvin
Maximum FC Super Heavyweight
Kawa zmieszana z białeczkiem + 2 smietanki i wchodzi jak złoto.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kawa zmieszana z białeczkiem + 2 smietanki i wchodzi jak złoto.
Bo kurwa lubie!
Księża lubią posuwać ministrantów ale to nie znaczy że pedo jest dobreBo kurwa lubie!![]()
A jednak duża część kraju ich wspieraKsięża lubią posuwać ministrantów ale to nie znaczy że pedo jest dobre
A to już czysty przykład syndromu sztokholmskiego i indoktrynacjiA jednak duża część kraju ich wspiera![]()
Co wy na takie cudo?
No robienie w tym kawy to już swoisty rytuał więc raczej nie dla tych co kawę na szybko rano żeby się dobudzićChłopie... Mi się nie chce czasami w kolbowym ekspresie robić bo za dużo pierdolenia a co dopiero bawić się w takie cuda.
Chłopie... Mi się nie chce czasami w kolbowym ekspresie robić bo za dużo pierdolenia a co dopiero bawić się w takie cuda.
Mam jedną w domu, ale nie pamiętam jak się nazywa. Chyba z Melitty. W smaku po prostu normalna.Jakie bezkofeinówki polecacie?
Próbowałem lavazza deko i jest całkiem elegancka, ale może macie jakieś jeszcze sprawdzone tematy?
Kaw mielona finezja premium polecam z brudnym sumieniemPanowie macie jakieś swoje sprawdzone marki i rodzaje kawy(sama arabika, a może mieszanka?)
Czy macie coś sprawdzonego do czego chętnie wracacie i możecie z czystym sumieniem polecić?
Jeżeli macie również jakieś sprawdzone miejsca gdzie zamawiacie(np. strona internetowa), to chętnie skorzystam.
![]()
Kaw mielona finezja premium polecam z brudnym sumieniem
Ja jestem ostatnio fanem kaw bazzara.Panowie macie jakieś swoje sprawdzone marki i rodzaje kawy(sama arabika, a może mieszanka?)
Czy macie coś sprawdzonego do czego chętnie wracacie i możecie z czystym sumieniem polecić?
Jeżeli macie również jakieś sprawdzone miejsca gdzie zamawiacie(np. strona internetowa), to chętnie skorzystam.
![]()
łączę kropki, to te ziarna kawy co wychodzą z tyłka? kopi dupak czy jakoś tak?Pisze się brazzers![]()
Od razu zmielone, co ważne mielenie odbywa się przy użyciu tylko i wyłącznie naturalnych narzędziłączę kropki, to te ziarna kawy co wychodzą z tyłka? kopi dupak czy jakoś tak?
![]()
Ekspres do kawy z wifi, kurwa powodzi się na tych jodełkach...Ja przy okazji chciałem napisać, że ostatnio mialem aktualizacje w Siemensie i powiększyli bazę dostępnych rodzajów kaw i są teraz kawy na zimno typu „cold brew” itp.
Fajne zaskoczenie![]()
Wifi srifi, a młynek dalej ceramicznyEkspres do kawy z wifi, kurwa powodzi się na tych jodełkach...
No i co z tego, wystarczy że przeszliśmy na system bezgotówkowy. Nie mamy żadnej monety w domu. Córka jak wchodzi do domu to przechodzi przez wykrywacz kamieni. Wszystkie twarde, luźne elementy trzymam w sejfie w strefie buforowej.Wifi srifi, a młynek dalej ceramiczny![]()
Panowie macie jakieś swoje sprawdzone marki i rodzaje kawy(sama arabika, a może mieszanka?)
![]()
Zamowiles juz jakas?
Ja mam z 3 firm do polecenia (lavazza, segafredo i kimbo), wszystkie mieszanki, gdzie przewagę ma robusta, smak wyborny, ale napiszę jutro jakie to dokładnie są.
Ja zamawiam z allegro, bo najtaniej i mam smarta.
Już mam u siebie jakaś mieszankę Lavazzy 50/50 nie ma tragedii, druga to też mieszanka 70 albo 80 arabiki i reszta robusty firmy Rioba (miałem okazję pić u znajomego i postanowiłem sam wziąć na spróbowanie). Kilka osób się już wypowiedziało i padło kilka propozycji więc pewnie za jakiś czas coś dokupię.
Chyba mam najlepszą kawę na świecieNajbezpieczniej z mieszanej brać ciemniejsze opakowania, na razie ta regula u mnie przynajmniej pozytywnie skutkuje.