B
billmurray
Guest
Jako, że założyciel pierwszej wersji tematu nie kwapi się z reaktywacją, poczułem się w obowiązku wziąć sprawy we własne ręce.
Pozdrawiam i miłej zabawy,
bill
Pozdrawiam i miłej zabawy,
bill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
trzeba znów trochę lootu nakraść, no i zbliża się rocznica śmierci ś.p. georga floyda.ale to się skończy piękna wojna na tle rasowym.
Co się stało, że znowu jakieś protesty?
W sumie pewnie już nowe modele nike wyszły to te z tamtego roku do wyjebania. Kurwa to już rok? Ale ten czas zapierdala.trzeba znów trochę lootu nakraść, no i zbliża się rocznica śmierci ś.p. georga floyda.
trzeba było zakładać a nie teraz z ucha na policję strzelaćPolicja!!! Proszę przyjechać na Cohones! Kradzież!!
jestem pewnien xdW sumie pewnie już nowe modele nike wyszły to te z tamtego roku do wyjebania. Kurwa to już rok? Ale ten czas zapierdala.
Ciekawe czy nasze Julki będą na rocznice znowu na glebie leżeć xD
Jakoś nie czułem powołania, jak za pierwszym razemtrzeba było zakładać a nie teraz z ucha na policję strzelać
zresztą pamietam, Andrzeju, że to Ty zajebałeś pomysł ś.p. użytkownikowi @Over :DJakoś nie czułem powołania, jak za pierwszym razem
Ale dobrze, niech będzie, im więcej powodów do beczki tym lepiej
zresztą pamietam, Andrzeju, że to Ty zajebałeś pomysł ś.p. użytkownikowi @Over :D
chyba o to chodzi z tymi nowymi „protestami”ale to się skończy piękna wojna na tle rasowym.
Co się stało, że znowu jakieś protesty?
Ta nowy Św. Daunte patron ołowiu.chyba o to chodzi z tymi nowymi „protestami”
Zamiast paralizatora, użyła broni palnej. Policjantka aresztowana pod zarzutem zabójstwa
Biuro do spraw zatrzymań amerykańskiego stanu Minnesota poinformowało, że była już policjantka, która w niedzielę śmiertelnie postrzeliła na przedmieściach Minneapolis młodego Afroamerykanina, została aresztowana pod zarzutem zabójstwa drugiego stopnia.tvn24.pl
W Usa teraz sie zrobiła moda na filmiki z niebieskimi w tv . To, tez jest nowiutkie
zaczynamy z grubej rury, eksterminacja białasów w stanach trwa w najlepsze: