Rododendron
UFC Middleweight
Lecimy dalej kurwaaaa 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto by chciał grać w takie gówno jak Fallout mając konsolę i dobrze zoptymalizowane gry na nią?Jak myślałem nad konsolą, tak już mi przeszło, skoro gry na konsoli nie da się w żaden sposób zoptymalizować, a jeśli starego New Vegas się nie da ograć na ps3, to na chuj się męczyć, jak to na byle pececie chodzi jak marzenie, tylko trza dobrze mody poustawiać?
![]()
Weekend na kanapie. Podzielcie się swoimi gamingowymi planami (19-21.4)
Tylko w tym tygodniu na rynek trafiło No Rest for the Wicked, Dead Island 2 Sola i Final Fantasy XVI The Rising Tide. W dwie z tych produkcji będziemy sięlowcygier.pl
Przetestowałem sobie też działanie konsol w sieci (Xbox i PS na wyjeździe u rodziny), no i też zawód - konta, dostępy, sranie się o własne tytuły, akcje z odbieraniem dostępów... Jak wy to znosicie?wieje masochizmem
Kupuję se pieca i będę grał w gry po staremu, czyli najczęściej piraty![]()
Miałem walkmana Sony, a kumpel na chacie tv Toshiby. Ten tv pewnie działa do dzis, a mój Walkman niestety nie miał tyle szczęścia, zaliczył tragiczny wypadekJaponia lat 80/90/2000 i jej konsole, gry, technologia....![]()
![]()
Każdy, nawet ty, sądząc po jękach na temat choćby gier od CDPKto by chciał grać w takie gówno jak Fallout mając konsolę i dobrze zoptymalizowane gry na nią?![]()
Dla nich robię wyjątek bo mają fabuły które są wręcz skrojone dla mnie. Natomiast te wszystkie skyrimy, fallouty i inne bethesdy toKażdy, nawet ty, sądząc po jękach na temat choćby gier od CDP![]()
Oj, zdziwiłbyś się, ale to trzeba najpierw pograćDla nich robię wyjątek bo mają fabuły które są wręcz skrojone dla mnie. Natomiast te wszystkie skyrimy, fallouty i inne bethesdy to![]()
Wszystko miałem zainstalowane i nawet starałem się wkręcić ale te gry są poniżej ludzkiej godności.Oj, zdziwiłbyś się, ale to trzeba najpierw pograć![]()
To nie jest tak że nie próbowałem. Miałem zainstalowane chyba 2 części Fallouta, Oblivion i Skyrima. Za nic nie mogę zrozumieć fenomenu. Dla mnie to jest kurła dramat. Już sama postać z kreatora to dla mnie dyskwalifikacja. Pierwsza grą z kreatorem postaci która mi podeszła był cp2077 ale to jest jakby fabuła napisana specjalnie dla mnie i sam lamus V był dla mnie najmniej istotny. Najważniejszą postacią jest Johnny.JPRDL @Risky jak Cię lubię to za te słowa o Falloucie powinien być BAN![]()
Chyba nie dam rady w RE1 remake. Szkoda że nie zlikwidowali statycznej kamery na rzecz dynamicznej z za pleców. O zero nawet nie wspominam.
Niedawno skończyłem po raz drugi.W sumie na normalu prosta i krótka - mi zajęła jakieś niecałe 5h.Wreszcie skończyłem Resident Evil 3 remake. Nie powiem gra bardzo przyjemna, szkoda że taka krótka. Tym samym zmęczyłem prawie całą serię. Brak mi tylko przejęcia RE0 i 1. Mam je w bibliotece już od dawna. Elden Ring z DLC zostawię sobie na wakacje.
Mówiłem ;) kurwa jeszcze w złe materie byłem tam wyposażony i tylko jakims cudem przeszedłem chyba po 20 minutach, ale co się człowiek napocił ;) Finał to przy nim pikuś.Przecież ten Arsenal to jest popierdolony jakiś, ja pierdole
Bogu dzięki miałem dobite na Barrecie w chuj HP i materie pod strzelanie Big Bertą. Aerith ze skillem elektrycznym kosturu też zrobiła robotę i dobry summon (Shiva), ale za czwartym razem jak już byłem na końcu i Aerith tango down to przy tym drugim havocu to były milisekundyMówiłem ;) kurwa jeszcze w złe materie byłem tam wyposażony i tylko jakims cudem przeszedłem chyba po 20 minutach, ale co się człowiek napocił ;) Finał to przy nim pikuś.
Ja mam najebane ponad 40h w Marvel Midnight Sun I muszę trochę odpocząć od PS5.
Ściągnąłem Fallouta 2![]()