VitoC
PRIDE FC Heavyweight
To raczej tą nielubianą część ale tej się przecież nie zaprasza na grilaja tego gówna nie piję od co najmniej 10 lat, ale rodzinę można na grillu poczęstowaći za dużo nie wydać

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To raczej tą nielubianą część ale tej się przecież nie zaprasza na grilaja tego gówna nie piję od co najmniej 10 lat, ale rodzinę można na grillu poczęstowaći za dużo nie wydać
ja tego gówna nie piję od co najmniej 10 lat, ale rodzinę można na grillu poczęstowaći za dużo nie wydać
"Pije tylko perłę, palę tylko camele, zdejm kapelusz".Perełka tańsza, lepsza i butelka bezzwrotna.
Więc tyskie to tylko dla teściowej zostajeTylko te z puszki albo z większej butelki, bo te 330ml jakoś jeszcze wchodzi, ale może to kwestia sentymentu u mnie i picia tego w parku za młodu, bo był sześciopak za 18pln na pobliskiej stacji
![]()
"Pije tylko perłę, palę tylko camele, zdejm kapelusz".
Export top. Chyba gryla rozpalę.
![]()
ja ta wolę perełkę export, chmielową to do mięsa lubię ale tak walnąć przy garażu to tylko exporcik
Eksport dwójki przy garażuja ta wolę perełkę export, chmielową to do mięsa lubię ale tak walnąć przy garażu to tylko exporcik
Daje radę ten parkside (mówię o spalinowce bo z tej na baterie nie korzystałem).Ktoś korzysta z tej pilarki, warto to wziąć? Mam do wycięcia z 10 brzózek o średnicy 30cm.
Wiem, że stihl czy husk bądź milwaukee lepsze ale ja nie zarabiam tym na życie.
![]()
PARKSIDE® Piła łańcuchowa spalinowa PBKS 53 A2, 2 kW (…
PARKSIDE® Piła łańcuchowa spalinowa PBKS 53 A2, 2 kW (2,72 KM) w sklepie internetowym LIDL. Dostawa do paczkomatu ✅ Darmowy zwrotwww.lidl.pl
![]()
a może ktoś korzystał z tej aku
leci na dwóch aku 8h![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Akumulatorowa piła łańcuchowa 40…
PARKSIDE PERFORMANCE® Akumulatorowa piła łańcuchowa 40 V, PPKSA 40 Li B2 (bez akumulatora i ładowarki)www.lidl.pl
![]()
Mam spalinową z pierwszego linku i jest w porządku, głównie używałem do gałęzi itp ale i sporą jabłoń i śliwę też nią położyłem i się nie zająkłaKtoś korzysta z tej pilarki, warto to wziąć? Mam do wycięcia z 10 brzózek o średnicy 30cm.
![]()
PARKSIDE® Piła łańcuchowa spalinowa PBKS 53 A2, 2 kW (2,72 KM) w sklepie internetowym LIDL. Dostawa do paczkomatu ✅ Darmowy zwrotwww.lidl.pl
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Akumulatorowa piła łańcuchowa 40 V, PPKSA 40 Li B2 (bez akumulatora i ładowarki)www.lidl.pl
![]()
Siekierka i najlepszy trening ever. Po niczym się tak dobrze nie czułem w życiu jak po napierdalaniu siekierą, nawet po ziole czy seksie... Kurde, jak to napisałem to aż żal że człowiek się na drwala nie wkręciłKtoś korzysta z tej pilarki, warto to wziąć? Mam do wycięcia z 10 brzózek o średnicy 30cm.
![]()
![]()
![]()
Rąbał kolega od stóp zgodnie ze szkołą?Siekierka i najlepszy trening ever. Po niczym się tak dobrze nie czułem w życiu jak po napierdalaniu siekierą, nawet po ziole czy seksie... Kurde, jak to napisałem to aż żal że człowiek się na drwala nie wkręcił![]()
dzięki
jakas flaszke moze bys wyslal koledze a nie tak krzywym ryjem straszysz...dzięki
Poznaniaki to chytre jak Ślunzaki.jakas flaszke moze bys wyslal koledze a nie tak krzywym ryjem straszysz...![]()
Poznaniaki to chytre jak Ślunzaki.
Chcesz powiedzieć że ,,żydzą” ale nie masz śmiałości ?
![]()
Nie widziałem jeszcze takiego czegoś@szplin @Siwy25_1 jestem ciekawy waszej opinii. Imho gówno, bo powinąłem jakoś w zeszłym tygodniu na spróbowanie i pasza z betoniarki się kiepsko w tym rozpuszczaPilos Mleko Proteinowe 1l za 5.99 w Lidlu | Pepper.pl
www.pepper.pl
Nie widziałem. Pewnie dosypali do mleka serwatki i takie to proteinowe.@szplin @Siwy25_1 jestem ciekawy waszej opinii. Imho gówno, bo powinąłem jakoś w zeszłym tygodniu na spróbowanie i pasza z betoniarki się kiepsko w tym rozpuszczaPilos Mleko Proteinowe 1l za 5.99 w Lidlu | Pepper.pl
www.pepper.pl
No i przez to, że jest odtłuszczone to smakuje jak wodaNie widziałem. Pewnie dosypali do mleka serwatki i takie to proteinowe.
Jak te wszystkie jogurty, musy, kremy i inne gówna z "wysoką zawartością białka".
Ja nic takiego nie kupuje, bo te pseudo białkowe produkty mają w kutas więcej cukru.
To chuj dla pedałów a nie mlekoNo i przez to, że jest odtłuszczone to smakuje jak woda![]()
Ja nic takiego nie kupuje, bo te pseudo białkowe produkty mają w kutas więcej cukru.
pilos high protein? top, bdb jogurtyA tam pierdolisz, w tych z libla właśnie jest mniej cukru, bo zen sprawdzał z innymi produktami.