Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dawaj jakieś materiały do poczytaniaJak w temacie. Wrzutki dyskusje itp.
Z mojej strony polecam wszystkim zapoznać się z genezą powstania państwa izrael.
Po co zaczepiasz Halibutenko?@Halibut 2.0 kolega Masta informacji potrzebuje...
Skoro ukraina sprzedaje bron palestynie to chyba nawet powinienem, nie?Po co zaczepiasz Halibutenko?
@Halibut 2.0 kolega Masta informacji potrzebuje...
byle nie kurwa...kurwa żółw skasuj to może jeszcze nie zauważył, bo zaraz i tu się wpierdoli zjebać temat
a tu prowokacje żydków przed inwazją
byle nie kurwa...
kurważółw skasuj to może jeszcze nie zauważył, bo zaraz i tu się wpierdoli zjebać temat
Dokładnie jak wcześniej pisałem jedni warci drugich
Tak naprawdę nikt nie ma prawa... po prostu robi to co uważa za słuszne i wygrwywa ostatecznie silniejszy/lepszy więc nic się nie zmieniło...To skoro w jakimś kraju arabskim lub w autonomii palestyńskiej palą flagi Izraela to Żydzi maja prawo wysłać komandosów i ostrzelać rakietami ?
Te mądrala, nie jesteś jakiś wyjątkowy, obie te kultury powinne zniknąć z powierzchni ziemi, no mogliby zabrać czarnuchów ze sobą i było by pięknie.Czy tylko ja mam tak, ze wspieranie którejkolwiek ze stron w tym konflikcie to oznaka spierdolenia umysłowego? Niech się wyrżną, a w ich miejsce otworzyc kurorty i latać na tanie wakacje.