Konflikt Palestyna vs izrael

Sterczewski będzie przez burtę skakał? Izrael zaczyna pacyfikację flotylii jeszcze na wodach międzynarodowych.

Myślicie, że to taka bąba jaką zrzucili naziści na sztuczne, wypełnione żydami miasteczko pod Oświęcimiem? :mamed:

Nie każdy czyta dział frików, warto wrzucić jeszcze tu wpis Piotra
Korczakowskiego :beczka:

jest piękne, że USA kładą łapy na wenezuelskiej ropie, porywają prezydenta suwerennego państwa, pokazują jego zdjęcia w jakimś dresie, przewożonego wojskowym samolotem jak Taliba z Afganistanu i cały Zachód ma w to wywalone, bo Maduro "był złym dyktatorem". Tymczasem w państwie położonym w Palestynie bezkarnie sprawuje urząd ludożerca, ludobójca, zbrodniarz wojenny, anihilator Gazy... i to jest okej! Jego nikt nie weźmie za łeb i nie wsadzi do psiej budy, choć to najgorszy potwór naszych czasów. Dlaczego? Dlatego, że całym Zachodem trzęsą Żydy i są kompletnie bezkarni. Za to wszyscy, którzy śmią ten fakt kwestionować są ich psami na smyczy! Głupimi, ślepymi gojami, którzy np. u nas w kraju w ramach fajnopolactwa będą każdą brednię powtarzać, byle wpisać się w narrację swych żydowskich panów. I wy kundle, wy genetyczne mieszańce wyzute z tożsamości narodowej myślicie, że mnie się przykro zrobi, bo mi kilka obelg i wulgaryzmów tu napiszecie? Że kilka żenujących grafik wstawicie? Wy służycie największym bandytom na Ziemi. Powinniście być za to jak bydło kolczykowani. Nosić tatuaże jak w "Blejdzie", gdzie na karkach tacy jak wy mieli napis: "sługa wampirów".

Nie każdy czyta dział frików więc wrzucę i tutaj :mamed:
1000017621.jpg
1000017622.jpg

Na jednym z forum muzycznych napisałem, że nie rozumiem fenomenu rapera Młody West

Dostałem taką odpowiedź.

,,Nie ma osobowości więc żydzi, masoni i inne jaszczury sami kreują gwiazdy pokolenia by degenerować młodych Polaków i Polki. Akurat naszych rodaczek nie trzeba, bo one już dawno robią za materace zachodniej Europy i północnej Afryki."

Żydzi są wszędzie :beczka:

Back