Jawor
M-1 Global Welterweight
Mam za sobą już jakieś 20 chlebów, ale wszystkie robione na drożdżach. Dziś zrobiłem zaczyn na zakwas na mące żytniej. Za tydzień pierwszy raz na kwasie jak nic się nie spierdoli.
Jakiś dziwny ten post.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam za sobą już jakieś 20 chlebów, ale wszystkie robione na drożdżach. Dziś zrobiłem zaczyn na zakwas na mące żytniej. Za tydzień pierwszy raz na kwasie jak nic się nie spierdoli.

Biało czerwoni

Niby już dawno po 11.11 ale u kolegi dalej patriotyczne klimaty!
Tylko jakieś czarnuchy mu się przez granice pchająNiby już dawno po 11.11 ale u kolegi dalej patriotyczne klimaty!

Polecamy. A jakże...Elo, kuchenne świry. Krótka piłka z mojej strony. Piec do pizzy do 1000 zł. Ktoś ma? Coś polecacie czy raczej nie mam i nie znam nikogo kto ma.

Unold don alfredo mam i polecam. Jak się dołoży kilka stówek to jeszcze porządny kamień polecam zainstalować, ale to nic pilnego i może poczekaćElo, kuchenne świry. Krótka piłka z mojej strony. Piec do pizzy do 1000 zł. Ktoś ma? Coś polecacie czy raczej nie mam i nie znam nikogo kto ma.
Aniagotuje.macie jakas sprawdzona stronke z kiszonkami? dobre przepisy na kiszone buraczki itd.

macie jakas sprawdzona stronke z kiszonkami? dobre przepisy na kiszone buraczki itd.
Uważaj na tego pomidora, dziwnie się uśmiechahttps://kiszonespecjaly.pl/
Blog - Lista - Kiszone Specjały
Lista - przeczytaj na blogu. Zamów z dostawą do domu albo do firmy naturalnie kiszone specjały, czyli kapustę, ogórki, buraki oraz soki z nich przyrządzone według naszych autorskich przepisów. Pyszne i zdrowe! Bez konserwantów, niepasteryzowane, bez cukru i octu. Samo zdrowie!kiszonespecjaly.pl
Domowe kiszonki - przepisy | Kiszone Specjały
Domowe kiszonki – proste przepisy na zdrowe i smaczne fermentowane warzywa. Sprawdź, jak kisić kapustę, ogórki, buraki i więcej, krok po kroku!kiszonespecjaly.pl
Strona pełna informacji a nie tylko sklep