Warszawski Antek
KSW Featherweight
Słyszeliście, że podobno Nawrocki to kandydat z PISu, a nie bezpartyjny?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oho, prowokator z wyborczej.Słyszeliście, że podobno Nawrocki to kandydat z PISu, a nie bezpartyjny?!
E no, Andrzej, ale Los Santos to eleganckie miasto.gangstamurzynem z Los Santos
Ty tez chcesz być murzynem z LA?E no, Andrzej, ale Los Santos to eleganckie miasto.
Z Los Angeles to nie ale z Los Santos już tak.Ty tez chcesz być murzynem z LA?
PrzejebaneZ Los Angeles to nie ale z Los Santos już tak.
Cofnąłem się myślami na moje osiedle, tylko zamiast gadki o prezydencie był wpierdol.Wyobraź sobie taką sytuację w realu.
Siedzisz sobie z żoną w kawiarni, jak porządny biały człowiek, albo grasz z synem w piłkę i nagle podchodzi do Ciebie taki przepocony, niedomyty sebix w zwisających na dupie dresach, jedzie od niego kacem i wczorajszymi wymiocinami, giba się jak rezus bo myśli, że jest gangstamurzynem z Los Santos, a ten nagle zaczyna Cię pouczać na kogo masz głosować w wyborach prezydenckich bo on wczoraj, razem z ziomkami, po siódmej taterce w piwnicy, wszystko rozkminił i już wszystko wie![]()
Różnica może wynosić 300g, wtedy jest w keczłejcie.No ale było ustalone, że wpierdol tylko wtedy jak chodzą w tej samej wadze!!!
![]()
Nie no, przecież w razie czego ma chłopaka.No ale było ustalone, że wpierdol tylko wtedy jak chodzą w tej samej wadze!!!
![]()
Przeczytałem wszystkie części Harrego Pottera oraz u babci taką książkę o dwóch Michałach, po okładce pamiętam że jeden był rudy, ale o czym to było to już nie pamiętam.Politolog co w życiu żadnej książki nie przeczytał. Analfabeta co całą swoją mądrość życiową wyciągnął z dna butelki![]()
Nie no, przecież w razie czego ma chłopaka.![]()
Tak szczerze to ten opis kompletnie do mnie nie pasuje i pewnie pasować nie miał tylko miał być lekko śmieszny.Cofnąłem się myślami na moje osiedle, tylko zamiast gadki o prezydencie był wpierdol.
@Siedem w skali 1-10 jak bardzo pasuje do Ciebie opis przedstawiony przez Miskę?
Dzięki za info, bo byłem zdziwiony, że PiS nie wystawił kandydata na prezydenta.Słyszeliście, że podobno Nawrocki to kandydat z PISu, a nie bezpartyjny?!
Panie kierowniku, coś się odkleiło temu misiu...Stanowski 2.9%
Braunov...... 1.5%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tych sondaży dla prawicowych mediów nie robię.Panie kierowniku, coś się odkleiło temu misiu...![]()
Pierwsza tura i oficjalne wyniki pokażą kto miał rację.
Żeby tylko raz i żeby tylko alkohol. Ale jak coś to ja ruchalem, a nie mnie, więc tamci to pedały.pić alkohol w piwnicy więc to nie wstyd.
Zależy jak leży. Wydawałoby się, że profil z lewackimi skłonnościami a Sławomir grilluje resztę. Tyle warte te internetowe sondaże
Ale że Łukasz Bok jest lewacki? Ja pamiętam jak w zeszłym roku czy też dwa lata temu była zadyma bo go wyzywali od skrajnych prawaków i nacjonalistow!Zależy jak leży. Wydawałoby się, że profil z lewackimi skłonnościami a Sławomir grilluje resztę. Tyle warte te internetowe sondaże
View attachment 121066
Na jakiej podstawie go wyzywali? Ja go obserwuję bo ważne info w jednym miejscu, ale mi on lewizną zaciąga bardziej. Może przez covida tak sobie ukształtowałem opinie na jego temat.Ale że Łukasz Bok jest lewacki? Ja pamiętam jak w zeszłym roku czy też dwa lata temu była zadyma bo go wyzywali od skrajnych prawaków i nacjonalistow!
Na takiej, że jak skrajne lewaki zobaczą jakąś opinię albo informację która ATAKUJE ich światopogląd i jest im nie na rękę to z miejsca osoba, która tę opinię wyraziła jest jebanym potomkiem Hitlera.Na jakiej podstawie go wyzywali? Ja go obserwuję bo ważne info w jednym miejscu, ale mi on lewizną zaciąga bardziej. Może przez covida tak sobie ukształtowałem opinie na jego temat.