Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Słyszeliście, że podobno Nawrocki to kandydat z PISu, a nie bezpartyjny?!
pikachu-londyn-scalperzy-head.jpg

Wyobraź sobie taką sytuację w realu.
Siedzisz sobie z żoną w kawiarni, jak porządny biały człowiek, albo grasz z synem w piłkę i nagle podchodzi do Ciebie taki przepocony, niedomyty sebix w zwisających na dupie dresach, jedzie od niego kacem i wczorajszymi wymiocinami, giba się jak rezus bo myśli, że jest gangstamurzynem z Los Santos, a ten nagle zaczyna Cię pouczać na kogo masz głosować w wyborach prezydenckich bo on wczoraj, razem z ziomkami, po siódmej taterce w piwnicy, wszystko rozkminił i już wszystko wie :juanlaugh:
Cofnąłem się myślami na moje osiedle, tylko zamiast gadki o prezydencie był wpierdol.
@Siedem w skali 1-10 jak bardzo pasuje do Ciebie opis przedstawiony przez Miskę?

Politolog co w życiu żadnej książki nie przeczytał. Analfabeta co całą swoją mądrość życiową wyciągnął z dna butelki :jarolaugh:
Przeczytałem wszystkie części Harrego Pottera oraz u babci taką książkę o dwóch Michałach, po okładce pamiętam że jeden był rudy, ale o czym to było to już nie pamiętam.

Choć przyznam ci rację z tymi książkami, przeczytałem zdecydowanie więcej tekstu od momentu gdy przestałem się uczyć niż przez cały okres edukacji.

Co do mądrości życiowych, każdy nabywa własne ze swoich doświadczeń, jeżeli są one różne to nie ma możliwości żeby czyjeś mądrości były mądrzejsze od twoich :mamed:

Cofnąłem się myślami na moje osiedle, tylko zamiast gadki o prezydencie był wpierdol.
@Siedem w skali 1-10 jak bardzo pasuje do Ciebie opis przedstawiony przez Miskę?
Tak szczerze to ten opis kompletnie do mnie nie pasuje i pewnie pasować nie miał tylko miał być lekko śmieszny.
Żeby dać 2 punkty w skali to ten drugi już musiałbym naciągać więc 1-10 bo to zbyt poważne rzeczy żeby naciągać punkciki.

Gangstamurzyn by pasował najprędzej, no i piwo w piwnicy ale to było z 10 lat temu i KAZDY dorosły mężczyzna choć raz w życiu miał okazję pić alkohol w piwnicy więc to nie wstyd.

Panie kierowniku, coś się odkleiło temu misiu...:siara::neildegrassewhoa:
Ja tych sondaży dla prawicowych mediów nie robię.

Martwi mnie tylko że wszędzie Nawrocki przegrywa z tęczowym rafauem, jednak pociesza że mencen jest nad holownia, a jego wyborcy przejdą na Nawrockiego.
Będzie blisko ale nie bez szans dla prezesa IPN.

Zależy jak leży. Wydawałoby się, że profil z lewackimi skłonnościami a Sławomir grilluje resztę. Tyle warte te internetowe sondaże :lol:
View attachment 121066
Ale że Łukasz Bok jest lewacki? Ja pamiętam jak w zeszłym roku czy też dwa lata temu była zadyma bo go wyzywali od skrajnych prawaków i nacjonalistow! :lol:

Ale że Łukasz Bok jest lewacki? Ja pamiętam jak w zeszłym roku czy też dwa lata temu była zadyma bo go wyzywali od skrajnych prawaków i nacjonalistow!
Na jakiej podstawie go wyzywali? Ja go obserwuję bo ważne info w jednym miejscu, ale mi on lewizną zaciąga bardziej. Może przez covida tak sobie ukształtowałem opinie na jego temat.

Na jakiej podstawie go wyzywali? Ja go obserwuję bo ważne info w jednym miejscu, ale mi on lewizną zaciąga bardziej. Może przez covida tak sobie ukształtowałem opinie na jego temat.
Na takiej, że jak skrajne lewaki zobaczą jakąś opinię albo informację która ATAKUJE ich światopogląd i jest im nie na rękę to z miejsca osoba, która tę opinię wyraziła jest jebanym potomkiem Hitlera.

Back