Marian45
KSW Light Heavyweight
W sumie dobrze gada
. kasę ma, na chuj mu jakaś zmywarka drenująca portfel i banda gówniaków. A że woli byczka w łóżeczku, to nikomu nic do tegoFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. kasę ma, na chuj mu jakaś zmywarka drenująca portfel i banda gówniaków. A że woli byczka w łóżeczku, to nikomu nic do tego
YouTube dał mi to w polecanych.
Spadam z tego wątku
Chcesz bana?Wypierdalaj cwelu
Dawaj i wypierdalaj.Chcesz bana?
My się znamy? Do kogo innego pisałem.Dawaj i wypierdalaj.
wypierdalajMy się znamy? Do kogo innego pisałem.
Nie obrażaj AI...Mam wrażenie, że Mario zatrudnił ChatGPT na pełen etat. Poza ostatnim akapitem, brzmi to strasznie sztucznie. Z resztą, ten post zawiera zbyt dobrą interpunkcję jak na Mariusza.![]()
W sumie dobrze gada. kasę ma, na chuj mu jakaś zmywarka drenująca portfel i banda gówniaków. A że woli byczka w łóżeczku, to nikomu nic do tego

@Dzihados czy temu żelkowi nie da się ograniczyć dostępu tylko do działu freak i autorskiego Civil War? Rozlało się to gówno na pół forumka i kolejne tematy zaśmieca.

Chcesz bana?

A czemu nie dacie bana mulciakowi chłopa który na Twitterze z waszej strony próbował zrobić pośmiewisko i udawał, że był waszym redaktorem od freaków?A czemu nie dacie ignora? To z waszej perspektywy ban
Nie, wypierdalajMy się znamy? Do kogo innego pisałem.
Wypierdalaj cwelu
Dawaj i wypierdalaj.
wypierdalaj
Nie, wypierdalaj

Widze ze przejmujesz sie bardziej niz ja :) @Cloud fyiA czemu nie dacie bana mulciakowi chłopa który na Twitterze z waszej strony próbował zrobić pośmiewisko i udawał, że był waszym redaktorem od freaków?
Odpowiesz? Czemu nie wrzucisz do ignora?Czyli po perm banie można na luzaczku zakładać drugie konto bez żadnych wątpliwości?
Dobrze wiedzieć.
Dla zasady. Nigdy nikomu nie dałem ignora ;)Odpowiesz?

Odpowiesz?Czyli po perm banie można na luzaczku zakładać drugie konto bez żadnych wątpliwości?
Dobrze wiedzieć.
?)Prawdziwi twardziele nigdy nie wrzucaja do ignoraOdpowiesz? Czemu nie wrzucisz do ignora?

Kuźde, to moze jednak zaczne banowac ;)Prawdziwi twardziele nigdy nie wrzucaja do ignora
![]()