Filip_
Brutaal Welterweight
Żelazny pokaże tym żelkom lata 70-90.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żelazny pokaże tym żelkom lata 70-90.
Murem za Zelaznym Michałem.Mamy dymy Żelazny vs Mścichujewski i Turski![]()
ten dalej swoje xDCzemu sam ze sobą piszesz? XD
Teraz chociaż masz okazję poznać legendę, żelazną rękę we własnej osobie.ten dalej swoje xD
czy to znaczy że jestem teraz pełnoprawnym członkiem społeczności cohonoes?Teraz chociaż masz okazję poznać legendę, żelazną rękę we własnej osobie.
Jeden rabin powie tak, drugi powie nie.czy to znaczy że jestem teraz pełnoprawnym członkiem społeczności cohonoes?
Jeden rabin powie nie, drugi powie nie.
czy to znaczy że jestem teraz pełnoprawnym członkiem społeczności cohonoes?
chyba nie skoro nie wiem o co chodziA weryfikację przeszedł?
chyba nie skoro nie wiem o co chodzi
chyba nie skoro nie wiem o co chodzi
30cm minimum.Musisz wysłać zdjęcie fiflaka do dzihados, który dokona weryfikacji..
no to niestety bo tylko 16,7cm :<30cm minimum.
nie no tak za darmo to nie mogę co najwyżej swojego OFa na promocji sprzedaćSkond klikasz? Wyślemy eksperta @Baasteek i zmierzy ustami.
Musisz wysłać zdjęcie fiflaka do dzihados, który dokona weryfikacji..
Myślałem, że tutaj ważniejsze od wielkości donga jest to, żeby nie był obrzezany ;-)30cm minimum.
no to niestety bo tylko 16,7cm :<

tańcula to ma tam tyle do gadania co kasjusz czyli nicCiekawe czy to koniec Murańskiego. Tańcula cały czas mocno grzeje temat aby Muran nie dostał nowej umowy po tej ostatniej walce na kontrakcie.
Muranski dostał kolejne miesiące na pożywkę. Najpierw Adamek o nim gadał, a teraz jeszcze Kapela się przyplątał.Ciekawe czy to koniec Murańskiego. Tańcula cały czas mocno grzeje temat aby Muran nie dostał nowej umowy po tej ostatniej walce na kontrakcie.
Muranski dostał kolejne miesiące na pożywkę. Najpierw Adamek o nim gadał, a teraz jeszcze Kapela się przyplątał.

@Siedem Murzyńskiego MOPR chce umieścić w DPS (dom opieki społecznej) jutro na 11:30 ma badania w psychiatryku jak się nie stawi to policja go tam siłą zaciągnie

w drugim jakaś jego rodzinka chyba mieszka także może być wesoło a tak w ogóle moim zdaniem to jest zbyt "zdrowy" na dps no chyba że tam każdego alkoholika się wysyłaNo to już koniec murzyńskiego i nie wróci 20 raz z odwyku bo jak dps go dopadnie, zorientuje się że on ma 2 mieszkania, to będą się nim bardzo dobrze opiekować aż do śmierci, no bo wiesz kto te mieszkania wtedy odziedziczy?![]()
gdyby miał ale nie spodziewaj się za dużo po typie który okradał piwnice w blokachCwelicki gdyby miał krople oleju w głowie to by wystąpił szybko z wnioskiem o opiekę nad Mariuszem i zaczął zarabiać z nim na strimach na własną rękę na swoich zasadach by strima odpalił i wszystko dla siebie jak bystrzak robi z tajfunem.
Każdego nie, tylko debili tam wysyłają dlatego kierują go do psychiatryka najpierw żeby papier wyrobić bo to nie jest takie hop siup, tam mechanizm musiał już od dawna zacząć działać. Nie jest tak łatwo alkoholika dorosłego gdziekolwiek zamknąć nie będąc jego opiekunem prawnym, a będąc nawet najbliższą rodziną to jest bardzo ciężko kogoś niejako pozbawić wolności.w drugim jakaś jego rodzinka chyba mieszka także może być wesoło a tak w ogóle moim zdaniem to jest zbyt "zdrowy" na dps no chyba że tam każdego alkoholika się wysyła
mam nadzieję że go nie zamkną już wystarczająco dużo hajsu poszło na "leczenie" MajusaKażdego nie, tylko debili tam wysyłają dlatego kierują go do psychiatryka najpierw żeby papier wyrobić bo to nie jest takie hop siup, tam mechanizm musiał już od dawna zacząć działać. Nie jest tak łatwo alkoholika dorosłego gdziekolwiek zamknąć nie będąc jego opiekunem prawnym, a będąc nawet najbliższą rodziną to jest bardzo ciężko kogoś niejako pozbawić wolności.